Mesaje de iubire, la a patra ediție

Scris de | 27 decembrie, 2011
Mesaje de iubire, la a patra ediție

Cosmote anunță a patra ediţie a programului „Mesaje de iubire”, lansat în 2008. Operatorul va oferi o sumă substanţială din veniturile obţinute din SMS-urile trimise în noaptea de Anul Nou organizaţiilor non-guvernamentale şi asociaţiilor de caritate care oferă îngrijire şi ajutor pentru copiii cu situaţii materiale precare sau bolnavi.

În primele trei ediţii ale campaniei „Mesaje de iubire”, COSMOTE România a oferit 140.000 de euro organizaţiilor Asociaţia Little People, Asociaţia Renaitre Romania, Asociaţia SFÂNTUL STELIAN, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – Focus, Fundaţia Light into Europe, HHC România, Organizaţia Salvaţi Copiii Hunedoara, SOS Satele Copiilor România, Asociaţia Telefonul Copilului, Fundaţia Hospice Casa Speranţei, Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, Asociaţia P.A.V.E.L. şi Salvaţi Copiii România. Cu aceste granturi, organizaţiile non-guvernamentale menţionate au reuşit să continue şi să dezvolte o serie de proiecte caritabile pentru copii, în 2009, 2010 şi 2011.

În cursul anului 2011, organizaţiile susţinute de COSMOTE în cadrul programului au înregistrat rezultate extraordinare în proiectele derulate, prin sprijinirea directă a unui număr de 16.000 de copii care au suferit abuzuri, sunt bolnavi, în situaţii materiale precare sau au fost daţi dispăruţi, şi a oferit consiliere unui număr de peste 6.000 de familii nevoiaşe.

Etichete: , , ,