Câştigurile trimestriale Samsung: Vânzări spectaculoase pentru divizia de telecomunicaţii

Scris de | 6 ianuarie, 2012
Câştigurile trimestriale Samsung: Vânzări spectaculoase pentru divizia de telecomunicaţii

Compania coreeană Samsung a prezentat astăzi la Seul câştigurile din cel de-al patrulea trimestru financiar al anului. Cu un profit record de 4.5 miliarde de dolari, producătorul terminalelor Galaxy S II şi Galaxy Note îşi continuă supremaţia pe piaţa smartphone-urilor.

Câştigurile detaliate vor fi publicate la sfârşitul lunii, însă cei de la Samsung au declarat deja profiturile de aproximativ 4.5 miliarde de dolari înregistrate în cel de-al patrulea trimestru financial al anului, informează Reuters.

Dupa cum era de asteptat, o mare parte din câştigurile Samsung se datorează diviziei de telecomunicaţii, ce oferă o gamă atractivă de smartphone-uri high-end şi entry level, pentru orice buzunar.

În 2011 s-au vândut peste 300 milioane de telefoane mobile conform companiei coreene. Line-up-ul atractiv ce include smartphone-ul emblematic Samsung Galaxy S II şi seria telefoanelor entry-level a fost motivul principal pentru care Samsung a atins numărul impresionant de vânzări. Recordul anterior de 280 milioane de unităţi vândute în 2010 a fost depăşit la o diferenţă semnificativă de aproximativ 20 de milioane.

Etichete: , , , , ,