Lenovo lansează ultrabook-urile ThinkPad X1 Hybrid şi ThinkPad T430u

Scris de | 6 ianuarie, 2012
Lenovo lansează ultrabook-urile ThinkPad X1 Hybrid şi ThinkPad T430u

Compania chineză Lenovo a lansat două noi modele de ultrabook-uri dedicate segmanetului business şi nu numai. Modelul ThinkPad X1 Hybrid beneficiază de o actualizare semnificativă faţă de versiunea anterioară în termeni de autonomie, iar ThinkPad T430u oferă un design ultra-subţire şi caracteristici de top.

Lenovo ThinkPad X1 Hybrid – Noul model de ThinkPad beneficiază de două sisteme de operare, datorită tehnologiei Instant Media Mode care include un procesor dual-core Qualcomm, o memorie internă de 16GB şi un sistem de operare bazat pe Linux. Astfel, utilizatorul poate să revină la Windows într-un timp foarte scurt. Cu ajutorul IMM, utilizatorii pot accesa poze, clipuri video, asculta muzică şi naviga pe internet fără să afecteze autonomia dispozitivului. Lista caracteristicilor modelului ThinkPad X Hybrid include un ecran de 13.3 inchi, procesor Intel i3, i5 sau i7, Gorilla Glass, Dolby Home Theater v4, un port HDMI şi o autonomie de până la 10 ore.

Lenovo ThinkPad T430u – Primul ultrabook din portofoliul firmei chineze dedicat segmentului business dispune de un ecran de 14 inchi, procesor i3, i5 sau i7, capacitate de stocare prin SSD sau până la 1 TB prin hard-disk, o autonomie de 6 ore şi o finisare din aluminiu.

ThinkPad H1 Hybrid va fi disponibil începând cu cel de-al doilea trimestru al anului la un preţ de aproximativ 1,599 dolari, în timp ce modelul ThinkPad T430u va putea fi achiziţionat începând cu trimestrul al treilea al anului, la un preţ de 849 dolari.

Etichete: , , , ,