iPad 3 e tot mai aproape

Scris de | 16 ianuarie, 2012
iPad 3 e tot mai aproape

 iPad 3, cea mai nouă versiune a tabletei emblematice Apple ar putea sosi în luna martie,  echipată cu tehnologie 4G LTE de ultimă oră, ecran îmbunătăţit şi un procesor mai rapid.

Am mai auzit zvonuri similare, însă de data aceasta informaţiile sosesc de la nu mai puţin de trei surse,  citate de publicaţia Bloomberg. Potrivit acestora, noua tabletă iPad 3 va fi anunţată în luna martie şi va dispune de tehnologie 4G LTE, un procesor mai puternic, posibil quad-core, şi un ecran cu o rezoluţie mai bună – ciudat că nu se vorbeşte totuşi despre Retina.

Perioada este una credibilă, dacă ţinem cont de faptul că şi iPad 2 a fost prezentat în 2 martie 2011 şi lansat pe data de 11 martie.

Cea mai nouă versiune a tabletei emblematice Apple ar putea beneficia de asemenea şi de un design nou şi de o cameră îmbunătăţită.

Rămâne de văzut dacă noul iPad 3 va fi lansat în mai puţin de două luni, cu configuraţia care circulă pe net. Vorbim totuşi despre Apple, o companie care are o tradiţie în surprize mai mult sau mai puţin plăcute, aşa că orice e posibil.

Etichete: , , , ,