Stick USB 3.0 ultra rapid, de la Sony

Scris de | 19 ianuarie, 2012
Stick USB 3.0 ultra rapid, de la Sony

Sony lansează noul Micro Vault Mach, un stick USB ce permite transfer ultra rapid de date, cu până la 120MB/s pentru citire şi 90 MB/s pentru scriere.

Micro Vault este primul model din gama dispozitivelor USB Flash de la Sony cu tehnologia SuperSpeed USB 3.0, creat pentru a oferi o viteză mai mare de transfer a fişierelor multimedia, muzică, imagini, fişiere video HD.

Stick-ul vine şi cu două aplicaţii software gratuite care pot fi descărcate online: File Rescue şi x – Pict Story. Aplicaţia File Rescue permite recuperarea fişierelor care au fost şterse accidental, în timp ce X– Pict Story permite realizarea unei prezentări foto, folosind fişierele stocate pe dispozitivul Micro Vault.

Micro Vault MACH are un design elegant, este un dispozitiv solid din aluminiu, conceput pentru a rezista utilizării zilnice. Conectorul USB este retractabil în carcasa dispozitivului, fiind protejat în timpul transportului. Indicatorul cu LED-uri confirmă transferul de fişiere, iar pentru şi mai multă siguranţă, toate stick-urile dispun de o garanţie de 5 ani.

Disponibil în variante de 8GB, 16GB, 32GB şi 64GB.

Etichete: , , ,