BenQ GP2: Mini-proiector compatibil cu iPhone şi iPod

Scris de | 25 ianuarie, 2012
BenQ GP2: Mini-proiector compatibil cu iPhone şi iPod

BenQ a anunţat astăzi disponibilitatea pe piaţa autohtonă a noului dispozitiv Joybee GP2. A doua generaţie a mini-proiectorului portabil beneficiază de tehnologie de iluminare 3LED, are docking station pentru iPhone şi iPod şi dispune de baterie opţională.

La fel ca predecesorul său Joybee GP1, noul model păstrează designul elegant în culorile alb şi negru, însă vine cu o serie de îmbunătăţiri printre care se numără şi intregrarea unui docking station, certificat de Apple, pentru dispozitivele iPhone şi iPod, care permite utilizatorilor să proiecteze direct din smartphone sau din media player fişierele audio-video pe care doresc să le împartă cu prietenii.

Mini-telecomanda proiectorului poate controla atât meniul proiectorului dar şi pe cel al dispozitivului iPod sau iPhone conectat în docking. De asemenea, noul BenQ GP2 poate fi conectat la o baterie opţională, accesoriu care sporeşte gradul de autonomie al utilizatorilor.

Joybee GP2 dispune de tehnologie de iluminare 3LED, rezoluţie WXGA(1280x800p), putând proiecta imagini HD de la distanţe reduse, are luminozitate de 200 ANSI lumeni, contrast nativ de 2400:1 şi posibilităţi complexe de conectare: HDMI, USB, A/V, RCA, D-sub.

Mini-proiectorul BenQ Joybee GP2 va fi disponibil pe piaţa din România începând din luna februarie, prin partenerii oficiali BenQ, la un preţ estimativ de 2.689 lei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,