Real Football 2012, acum pe Android

Scris de | 12 februarie, 2012
Real Football 2012, acum pe Android

Gameloft a anunţat lansarea jocului Real Football 2012 pe sistemul de operare Android. Real Football aduce în 2012 un nou nivel de simulare a meciurilor de fotbal printr-o grafica îmbunătăţită, 14 ligi de fotbal, peste 350 de jucatori şi 20 de stadioane faimoase din lume.

Noua versiune a celebrului joc dispune de un editor de continut ce permite jucatorilor sa creeze si sa impartaseasca prietenilor experienta lor. Astfel, utilizatorul isi poate imagina un meci intre Romania si Bolivia, sau intre Manchester si U Cluj si poate alege cine paseste in teren. Fanii jocurilor de fotbal sunt invitati sa-si creeze meciuri ideale si sa le imparta apoi comunitatii online.

Real Football 2012 nu este un simplu simulator de fotbal, acesta permite utilizatorului sa fie informat constant despre rezultatele din cupe prin RSS feed-ul oficial integrat in meniul jocului.  De asemenea, jucatorii pot sa dezbata cele mai tari faze din meciuri pe forum si sa isi incarce imagini cu fotbalistii favoriti in galeria de imagini. In timp ce asteapta ca jocul sa se incarce, jucatorul se bucura de citate ale fotbalistilor celebri pe care le poate impartasi prietenilor. In plus, jucatorii isi pot transmite prin SMS rezultatele primite live.

Real Football 2012 este disponibil acum atat pentru device-uri cu iOS, cat si cu Android, crescand astfel comunitatea de fani ai fotbalului pe mobil.

Etichete: , , ,