Samsung a vândut peste 20 milioane de smartphone-uri Galaxy S II

Scris de | 23 februarie, 2012
Samsung a vândut peste 20 milioane de smartphone-uri Galaxy S II

Compania sud-coreeană a anunţat într-un post pe blog-ul oficial bilanţul terminalelor Samsung Galaxy S II vândute până la ora actuală. Smartphone-ul emblematic este folosit în prezent de peste 20 milioane de utilizatori norocoşi.

Samsung a anunţat înaintea evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona o piatră de hotar impresionantă : smartphone-ul emblematic Galaxy S II s-a vândut în peste 20 de milioane de unităţi. Astfel, terminalul a atins pragul de 20 de milioane în mai puţin de un an de la lansarea din aprilie 2011.

În vârful ierarhiei dispozitivelor fabricate de Samsung stă un singur nume: Galaxy S II. Samsung Galaxy S II a fost lansat în luna aprilie şi a devenit automat un candidat serios la titlul de smartphone-ul anului. Compania coreeană a echipat terminalul cu un ecran de 4.3 inchi ce beneficiază de tehnologia Super AMOLED Plus, care rezultă într-o redare fără greşeală a spectrului de culori. Galaxy S II oferă de asemenea şi o serie de caracteristici de top precum un procesor dual-core la frecvenţa de 1.2 GHz, 1 GB RAM, cameră de 8 megapixeli şi înregistrare HD la 1080p.

Samsung Galaxy S III va fi lansat cel mai probabil în prima parte a anului curent.

Etichete: , , , ,