Oscar: Descoperă cele mai importante detalii pe smartphone și tabletă

Scris de | 26 februarie, 2012
Oscar: Descoperă cele mai importante detalii pe smartphone și tabletă

Premiile Oscar vor fi decernate în această noapte în cadrul unui eveniment somptuos din Los Angeles, orașul filmului. Dacă nu știi care e diferența între The Artist și Hugo, poți descoperi informații despre actori și despre filmele nominalizate la Oscar cu ajutorul unor aplicații complexe, pentru smartphone și tablete.

Awards Hero: Oscars Edition

Aplicația pentru iPhone oferă o colecție vastă de detalii legate de evenimentul din acest an, pornind de la un istoric al castigatorilor premiilor Oscar de-a lungul timpului, începând cu anul 1929, liste complete cu nominalizările din acest an, pentru actori și toate categoriile de film, precum și trailere cu filmele cu șanse la Oscar.

Awards Hero dispune și de integrare cu rețelele sociale. Poți să votezi filmele care crezi că vor câștiga în această seară și să îți compari favoriții cu cei desemnați de prietenii tăi.

Aplicația este disponibilă în App Store, gratuit pentru o perioadă limitată.

The 2012 Oscars News and Clips

Aplicația gratuită pentru telefoanele și tabletele cu Android sosește cu cele mai recente știri despre Oscar 2012, feed-ul de Twitter oficial an Academiei, precum și trailere din filmele nominalizate, cum ar fi War Horse, The Descendants sau The Help.

Alte aplicații similare – pentru Android: Oscar 2012 sau Live From the Red Carpet, iar pentru iOS Meet the Oscars.

 

Etichete: , , , , , ,