Noi extraoptiuni pentru convorbirile internationale, pentru abonaţii Vodafone

Scris de | 27 februarie, 2012
Noi extraoptiuni pentru convorbirile internationale, pentru abonaţii Vodafone

Abonatii Vodafone Romania pot activa de astazi patru noi extraoptiuni pentru convorbirile internationale, cu preţuri speciale pentru convorbiri în ţări precum Spania sau Ungaria.

Astfel, abonatii pot opta pentru extraoptiunea Spania, care, pentru 1 Euro/luna (TVA inclus), permite initierea de apeluri catre Vodafone Spania si retele fixe din Spania, la un tarif de 5 eurocenti/minut.

Extraoptiunea Ungaria permite apeluri catre Vodafone Ungaria si retele fixe din Ungaria, la un tarif de 5 eurocenti/minut, la acelasi pret, de 1 Euro/luna (TVA inclus).

Mai mult, abonatii serviciilor Vodafone, atat clienti companii, cat si utilizatori individuali, pot activa extraoptiunea Europa fix, care include 60 de minute de convorbiri in retelele fixe de pe continent, la un tarif de 3 Euro/luna (TVA Inclus) sau extraoptiunea Europa, care include 30 de minute de convorbiri in retele mobile si fixe de pe continent, pentru 3 Euro/luna (TVA inclus).

Cele doua extraoptiuni sunt valabile in retelele din: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Marea Britanie, Ucraina si Vatican.

Etichete: , , , ,