Samsung a fost premiată cu distincţia de „Device Manufacturer of The Year” la MWC

Scris de | 1 martie, 2012
Samsung a fost premiată cu distincţia de „Device Manufacturer of The Year” la MWC

Compania coreeană Samsung a primit în timpul evenimentului Mobile World Congress premiul „Device Manufacturer of The Year”. Distincţia a fost acordată de către GSMA, gazda târgului de telefoane mobile de la Barcelona.

Distincţia recunoaşte inovaţiile Samsung în domeniul dispozitivelor mobile, viteza de reacţie la cerinţele consumatorilor, precum şi produsele de top, de înaltă calitate.

Divizia de Comunicaţii Mobile din cadrul Samsung oferă cea mai mare gamă de telefoane mobile, tablete, playere multimedia şi accesorii şi soluţii adiacente, de la dispozitive mobile smart de ultimă generaţie, la smartphone-uri de nivel mediu, cu un succes notabil pe pieţele emergente.

Cele mai importante lansări ale anului 2011 includ lansarea modelului Galaxy S II, un smartphone cu Android recunoscut la nivel mondial, a lui Galaxy Note, care a inaugurat o nouă categorie de dispozitive, precum şi a Galaxy Tab 10.1, una dintre cele mai subţiri tablete din lume.

JK Shin, Preşedinte al Diviziei de IT şi Comunicaţii Mobile din cadrul Samsung Electronics, a declarat: « Suntem onorați să primim această distincție din partea GSMA, pe care o considerăm  o mărturie a inovațiilor şi calităţii produselor Samsung în ceea ce privește dispozitivele mobile, precum şi atenţia acordată preferinţelor utlizatorilor. »

Etichete: , , , ,