Samsung şi Toyota lucrează la o aplicaţie pentru maşini

Scris de | 1 martie, 2012
Samsung şi Toyota lucrează la o aplicaţie pentru maşini

Samsung Electronics a anunţat colaborarea cu Toyota Motor Corporation în vederea dezvoltării unei aplicaţii prin care care smartphone-urile Samsung pot fi conectate la sistemul de divertisment şi informare al automobilelor Toyota.

Prin intermediul acestui parteneriat, o gamă largă de smartphone-uri şi tehnologii Samsung dedicate comunicaţiilor vor putea fi integrate sistemului revoluţionar IVI de la Toyota, oferind astfel un plus de conectivitate, capacităţi multimedia şi servicii de internet.

Aplicaţia Samsung Car Mode oferă siguranţă utilizatorului atunci când este folosită la volan, fiind o tehnologie revoluţionară de comenzi vocale încorporată în smartphone-uri pentru funcţionalitate sporită, navigaţie şi servicii localizate în funcţie de poziţionarea utilizatorului.

Dr. WP Hong, Vicepreşedinte Executiv al Samsung Mobile a declarat într-un comunicat de presă: „Cu multă pasiune pentru inovaţie şi devotament pentru reinventarea industiei de tehnologii mobile și a celei auto, Samsung așteaptă cu nerăbdare rezultatele acestui parteneriat. Împreună, Samsung și Toyota deschid drumul unei noi erei, iar aceasta este Smarter Car Era.”

Această aplicaţie a fost dezvăluită în cadrul Mobile World Congress 2012, iar comercializarea ei urmează să înceapă în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Etichete: , , , ,