Samsung Galaxy S II: Cel mai bun smartphone la MWC 2012

Scris de | 2 martie, 2012
Samsung Galaxy S II: Cel mai bun smartphone la MWC 2012

Terminalul Samsung Galaxy S II a primit titlul de „Best Smartphone” din partea GSMA, în cadrul evenimentului Mobile World Congress. Această onoare vine ca o recunoaştere a performanţelor dispozitivului şi a interesului arătat de către public.

Galaxy S II, smartphone-ul de referinţă al Samsung, s-a vândut în peste 10 milioane de unităţi la nivel mondial în doar 5 luni, mai rapid decât orice alt dispozitiv din istoria Samsung şi a depăşit cifra de 20 de milioane de unităţi în 10 luni.

Galaxy S II este un smartphone subţire (8.49mm) şi uşor, susţinut de un procesor dual-core şi un display uimitor Super AMOLED Plus. Cele patru hub-uri de conţinut şi divertisment create de Samsung oferă acces instant la muzică, jocuri, e-reading şi servicii de networking social.

JK Shin, Preşedinte a IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics, a declarat într-un comunicat de presă: “Având în vedere succesul de care se bucură gama GALAXY, suntem onoraţi de primirea acestui titlu şi mândri pentru modul în care acest smartphone a schimbat experienţa tehnologiei mobile pe piaţă şi pentru utilizatori.”

Etichete: , , , , ,