Facebook Messenger, acum şi pe Windows

Scris de | 6 martie, 2012
Facebook Messenger, acum şi pe Windows

Reţeaua de socializare Facebook a lansat o versiunea a serviciului de mesagerie propriu dedicat sistemului de operare Windows. Programul îţi aduce actualizările şi cele mai importante mesaje direct pe desktop.

Versiunea pentru Windows a Facebook Messenger e asemănătoare cu alte programe de mesagerie disponibile la ora actuală, precum Yahoo Messenger sau Windows Messenger. Facebook Messenger pentru Windows îţi prezintă actualizările şi mesajele trimise de prietenii tăi de pe reţeaua de socializare pe desktop, sub forma unui program. Interfaţa aduce aminte de aplicaţia pentru iOS şi Android, iar conversaţiile sunt împărţite sub forma unor tab-uri.

Din păcate Facebook Messenger pentru Windows nu poate fi descărcat de toţi utilizatorii reţelei de socializare, însă se pare că va fi lansat la nivel global în viitorul apropiat.

Versiunea pentru Mac a programului Facebook Messenger nu a fost anunţată însă mai mult ca sigur că cei de la Facebook planuiesc o versiune şi pentru sistemul de operare marca Apple.

Etichete: , , ,