iPad 3 (iPad HD): Ultimele detalii înaintea lansării de la ora 20

Scris de | 7 martie, 2012
iPad 3 (iPad HD): Ultimele detalii înaintea lansării de la ora 20

iPad 3, sau o nouă tabletă Apple cu o denumire diferită, ar urma să fie lansată în cadrul evenimentului de azi de la Yerba Buena Arts Center din San Francisco, care va începe la ora 20:00, ora României. Îţi prezentăm câteva dintre ultimele zvonuri care circulă în industrie.

Cel mai recent zvon ţine chiar de denumirea tabletei, care ar putea fi iPad HD şi nu iPad 3. Ştirea este menţionată inclusiv de cei de la CNET şi ţinând cont de faptul că noua tabletă ar urma să aibă un ecran cu rezoluţie HD, cel mai probabil 2048 x 1536, denumirea pare potrivită.

În ceea ce priveşte procesorul, informaţiile rămân în mare parte aceleaşi de săptămânile trecute – toată lumea se aşteaptă la un procesor mai puternic. Rămâne însă de văzut dacă noul procesor va fi quad core. Asus are deja o tabletă quad core pe piaţă care se bucură de succes, aşa că mişcarea ar fi una logică pentru Apple. După cum ştim însă compania din Cupertino are obiceiul să menţină anumite componente hardware atunci când consideră că acestea îşi fac încă treaba, aşa că opţiunile rămân deschise.

La capitolul conectivitate apar voci tot mai puternice care sugerează faptul că iPad 3 (iPad HD) va oferi şi acces la reţelele de internet de mare viteză LTE.

De asemenea noua tabletă ar putea fi prima cu sistem de operare iOS 5.1.

Rămâneţi alături de connect pentru informaţii oficiale despre iPad 3, în această seară de 7 martie.

Etichete: , , , ,