Proiector BenQ W703D: Conversie în timp real de la 2D la 3D

Scris de | 14 martie, 2012
Proiector BenQ W703D: Conversie în timp real de la 2D la 3D

BenQ a anunţat disponibilitatea noului proiector W703D, care permite conversia în timp real a imaginilor 2D în imagini 3D. Mai mult, noul proiector BenQ aduce un plus de stil oricărei încăperi printr-un design elegant şi compact, de culoare alb sidef.

Convertorul 3D încorporat permite transformarea oricărui conţinut 2D în imagini 3D, tehnologie prin care utilizatorii au acces la o gamă largă de divertisment 3D. Mai mult, opţiunea de ajustare a efectelor 3D permite o personalizare şi mai mare a imaginii. Ochelarii 3D nu necesită un emiţător suplimentar, sincronizându-se direct cu imaginile proiectate.

Imaginile High Definition sunt proiectate la o calitate foarte bună chiar şi în încăperi intens luminate, datorită contrastului nativ de 10.000:1, a luminozităţii de 2200 ANSI Lumeni şi a compatibilităţii HDTV de 480i-1080p. Modelul W703D este conceput pentru utilizatorii care îşi doresc să se bucure de o experienţă 3D captivantă. Fie că este vorba de filme 3D vizionate direct de pe BlueRay, competiţii sportive urmărite prin receptorul de cablu sau satelit ori jocurile preferate jucate de pe PS3, conţinutul 3D este redat cu uşurinţă datorită standardului de conexiune HDMI 1.4 şi tehnologiilor BrilliantColorşi VIDI.

BenQ W703D are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonală de până la 7,6 metri,  fiind adecvat pentru audienţe de până la 10-20 persoane. Este echipat cu un difuzor încorporat cu o putere de 10W, care asigură un sunet de calitate şi permite redarea filmelor preferate sau a celor mai noi jocuri fără a mai avea nevoie de alte difuzoare externe.

Noul proiector BenQ W703D este disponibil acum pe piaţa din România prin partenerii oficiali BenQ din România – Darer, IT Direct, Scop, RHS, la un preţ estimativ de 2.800 lei.

Etichete: , , ,