Diablo 3 se dezlănţuie pe 15 mai

Scris de | 15 martie, 2012
Diablo 3 se dezlănţuie pe 15 mai

După luni şi luni de aşteptare Blizzard oferă în sfârşit o dată oficială de lansare pentru Diablo III – 15 mai 2012. De asemenea, începând de azi, jocul poate fi precomandat pe Battle.net. Ultimul motiv de amânare avea legătură cu sistemul PVP (Player vs player), care de alfel nu va fi disponibil în momentul lansării, sistem pe care producătorii îl consideră încă insuficient de şlefuit.

În 15 mai însă fanii Diablo se pot întoarce în Tristram, ca barbari, călugări, vânători de demoni, witch doctor sau vrăjitori, pentru a salva lumea de o nouă ameninţare ivită din focul veşnic al iadului. De data aceasta unul dintre principalii tăi inamici va fi Azmodan, lordul păcatului, care de pe  tronul roşu al abisului  promite că va evita soarta fraţilor săi şi că va acoperi lumea cu armatele sale însetate de sânge.

Cei mai pretenţioşi şi cu dare de mână vor putea achiziţiona Diablo III Collector’s Edition. Norocoşii care vor pune mâna pe pachet vor fi trataţi pe lângă jocul în sine cu un stick de 4 GB compus dintr-un Soulstone şi craniul lui Diablo pe care vei găsi jocurile Diablo II şi Diablo II: Lord of Destruction. Mai sunt incluse un set Blu-ray Behind the Scenes, o carte de 208 pagini cu ilustraţii din joc, precum şi un CD cu sountrack-ul. Nu lipseşte nici conţinutul digital exclusiv, cum ar fi o serie de artefacte unice cum ar fi aripile de înger, un nou pet pentru World of Warcraft – Fetish Shaman precum şi portrete pentru Starcraft II Battle.net.

Să vedem dacă peste două luni, când sperăm că vom pune mâna pe el, Diablo III va reuşi să se ridice la nivelul aşteptărilor uriaşe pe care le-a ridicat.

 

Etichete: , , , ,