My Book Thunderbolt Duo, în România prin ELKOTech

Scris de | 27 martie, 2012
My Book Thunderbolt Duo, în România prin ELKOTech

ELKOTech a anunţat astăzi disponibilitatea pe piaţa autohtonă a noului hard-disk extern My Book Thunderbolt Duo, fabricat de Western Digital, ce dispune de tehnologia Thunderbolt, care permite atingerea unei rate de transfer de 750 MB/s la scriere, respectiv 640 MB/s la citire.

Tehnologia Thunderbolt permite conectarea echipamentelor de mare viteză la orice desktop sau notebook ce dispune de un port Thunderbolt, oferind o viteză superioară pentru activităţi ce presupun multitasking, pentru editare video sau audio şi randare 3D.

My Book Thunderbold Duo foloseşte două hard disk-uri şi oferă utilizatorilor o soluţie de stocare performantă, sigură şi flexibilă. Capacitatea celor două poate fi de 4 sau de 6GB, utilizatorii putând seta sistemul în modul RAID 0 sau RAID 1.

Noile sisteme Western Digital Thunderbolt Duo reprezintă soluţia optimă pentru organizarea, editarea şi arhivarea de fişiere HD. Configurarea RAID 0 sau RAID 1 şi oferirea unei capacităţi de stocare de 4 sau 6TB transformă aceaste unităţi în soluţii potrivite pentru creatorii de conţinut video. Dacă este nevoie, un utilizator poate folosi un sistem de stocare complex, format din maxim 6 unităţi My Book Thunderbolt Duo.

Drive-ul serveşte ca un mediu de stocare sigur şi fiabil, iar modul RAID 1 permite utilizatorilor să creeze o copie de siguranţă pentru o protecţie sporită a datelor. Dispozitivul suportă de asemenea modul JBOD, care permite fiecărui hard disk să se ocupe de o sarcină separată, soluţie optimă pentru utilizatorii care rulează sistemul de operare Windows pe un Mac.

Etichete: , , ,