Kanye West lansează site-ul Who Dat?

Scris de | 29 martie, 2012
Kanye West lansează site-ul Who Dat?

Celebrul rapper Kanye West a lansat primul site din proiectul iniţiat la începutul anului prin care doreşte să revoluţioneze domeniul IT&C. Platforma Who Dat? e un motor de cautare care oferă informaţii despre proprietarii site-urilor de pe internet.

Kanye West a anunţat la începutul anului, prin mai multe mesaje postate pe Twitter, că va revoluţiona tehnologia modernă printr-un proiect amplu denumit Donda. Ei bine, se pare că artistul nu a glumit deoarece ieri s-a lansat primul site semnat Donda Media.

Who Dat? este un motor de căutare ce oferă informaţii legate de proprietarii mai multor site-uri de internet. Dacă eşti curios cine deţine un anumit site, tot ce trebuie să faci este să introduci adresa şi să apeşi pe Enter. Nimic revoluţionat, deoarece există deja multe site-uri care oferă acest tip de căutare on-line. Totuşi, Who Dat se află încă în versiune BETA.

Rămâne de văzut dacă Who Dat?, acest „Facebook pentru site-uri”, va revoluţiona într-adevăr tehnologia IT&C, conform aşteptărilor lui Kanye West.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,