Gianfranco Lanci e noul preşedinte Lenovo în zona EMEA

Scris de | 2 aprilie, 2012
Gianfranco Lanci e noul preşedinte Lenovo în zona EMEA

Lenovo a anunţat numirea lui Gianfranco Lanci în funcţia de vice-preşedinte şi preşedinte al Lenovo în zona EMEA. Gianfranco Lanci Lanci, fostul CEO al Acer, va contribui la coordonarea procesului de creştere continuă şi rapidă a companiei Lenovo.

Anul trecut, Lenovo a achiziţionat MEDION în Germania pentru a susţine evoluţia în Europa. În cadrul anunţului de astăzi, Gianfranco Lanci îşi prezintă planurile de a include Lenovo în clasamentul primilor trei furnizori de PC-uri din regiunea EMEA, până în 2013.

Gianfranco Lanci, al cărui mandat ca preşedinte EMEA a început oficial pe 2 aprilie, a declarat într-un comunicat de presă : „Anul trecut a fost o perioadă de tulburări şi incertitudini pe piaţa PC-urilor pentru unii dintre principalii jucători, dar strategia noastră a rămas constantă în tot acest timp – aceea de a proteja şi dezvolta portofoliul THINK deţinut de Lenovo, simultan cu ofensiva pe noi pieţe, cum ar fi sectorul consumatorilor individuali.”

Lanci a declarat de asemenea că dezvoltarea tabletelor şi adoptarea de către publicul larg a noilor tipuri de PC-uri precum laptopurile subţiri de tip ultrabook creează multe oportunităţi noi pentru Lenovo

Numirea lui Gianfranco Lanci ca preşedinte al Lenovo EMEA are loc după reorganizarea companiei, care începând cu 2 aprilie 2012, s-a împărţit în patru zone geografice de business – EMEA, APLA (Asia Pacific / America Latină), China şi America de Nord.

Etichete: , , ,