Concurs connect si Belkin

Scris de | 4 aprilie, 2012
Concurs connect si Belkin

[ujicountdown id=”albastru” expire=”2012/04/30 00:00″ hide = „true”]

Câştigă unul dintre cele trei routere wireless Belkin, SURF N150, PLAY N450 DB sau PLAY N750 DB Router+USB oferite de connect şi Belkin!

Pentru a participa la concurs tot ce trebuie să faci este să completezi datele personale în formularul de contact. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi. Ai timp până în 30 Aprilie.

Belkin Surf N150 este un router perfect pentru navigarea pe web, oferă viteze de până la 150Mbps şi instalare uşoară.

 • Viteze wireless de până la 150 Mbps
 • Comutare inteligentă a antenei
 • Acoperire wireless la dublul vitezei oferite de tehnologia G
 • Configurare uşoară şi securitate preconfigurată

Belkin Play N450 DB oferă o performanţă crescută pentru streaming video, viteze de până la 150 Mbps + 300 Mbps, patru antene interne şi funcţii precum Easy Start şi Self Healing.

 • Viteze wireless de până la 150 Mbps + 300 Mbps
 • Funcţionare simultană pe două benzi: 2,4 GHz şi 5 GHz
 • Aplicaţie Self-Healing pentru a detecta şi rezolva problemele de reţea
 • Configurare uşoară şi securitate preconfigurată

Belkin N750 DB este un router gigabit care promite performanțe superioare pentru home theater, video streaming și gaming, viteze de peste 450 Mbps și dispune de 2 porturi USB 2.0. În plus, are un număr de 5 antene interne. Nu lipsesc funcțiile Easy Start, Preset Security, Self Healng, Video Mover, Print Zone si Memory Safe.

 • Viteze wireless de până la 300 Mbps (2,4 GHz) + 450 Mbps (5 GHz)
 • Funcţionare simultană pe două benzi: 2,4 GHz şi 5 GHz
 • Patru porturi gigabit pentru conectarea mai multor computere sau dispozitive pentru viteze ultra rapide şi partajare de fişiere
 • Două porturi USB pentru partajare media suplimentară sau imprimare wireless
 • Aplicaţie Video Mover pentru streaming de video wireless în locuinţă
 • Aplicaţia Print Zone vă permite să imprimaţi de oriunde din locuinţă
 • Aplicaţia Memory Safe realizează automat copii de rezervă pe un hard disk extern pentru fişierele dumneavoastră
 • Aplicaţie Self-Healing pentru a detecta şi rezolva problemele de reţea
 • Configurare uşoară şi securitate preconfigurată

[gravityform id=”44″ name=”Concurs Belkin – routere aprilie 2012″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Concursurile Connect sunt promovate pe Concursuri Online

CONCURS CONNECT – Regulamentul Oficial

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de SC MTR Press SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. V. Alecsandri, nr. 19, Oradea, Bihor, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO14190649, reprezentata legal de domnul Arhire Leon Ion in calitate de administrator al firmei. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.connect.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.connect.ro.

 SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la connect[at]mtr.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

 SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 4 aprilie si va dura pana la data de 30 aprilie 2012. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs tot ce trebuie să faci este să completezi datele personale în formularul de contact. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lor va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si va fi reportat pentru urmatoarea tragere la sorti. Daca respectivul castigator a fost ales la ultima tragere la sorti, pentru premiul ramas se va organiza o noua extragere, in conditiile mentionate la sectiunea 4.

Daca castigatorul nu a fost contactat, in termen de maxim 2 saptamani acesta trebuie sa contacteze organizatorul pentru a intra in posesia premiului.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia  organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.connect.ro dupa fiecare extragere, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.connect.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru oricine acceseaza site-ul www.connect.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un email la connect[at]mtr.ro.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Etichete: , , , , , ,