Reincarcarea cartelei Cosmote cu ForYou 3075

Scris de | 4 aprilie, 2012
Reincarcarea cartelei Cosmote cu ForYou 3075

Cosmote lansează ForYou 3075, o opţiune care le permite abonaţilor şi utilizatorilor de cartele preplătite să reîncarce cartela COSMOTE sau Frog direct cu beneficii cum ar fi 3.000 de minute în reţea, 3.000 de SMS-uri în reţea, 75 minute naţionale/internaţionale, 75 SMS-uri naţionale. „ForYou 3075” este disponibil pentru 6 euro credit (fără TVA).

Toate aceste beneficii sunt valabile timp de 30 de zile, cu o perioadă de valabilitate a contului de 45 de zile şi o perioadă de graţie de 45 de zile. Suma de 6 euro (fără TVA) va fi adăugată la următoarea factură a clientului pe bază de abonament, în timp ce utilizatorii prepaid vor plăti din creditul existent, TVA-ul fiind plătit la achiziţionarea cartelei sau la reîncărcare.

Un abonat poate sa aleagă să ofere un pachet de beneficii unui cont prepaid sau să activeze reîncărcarea lunară cu beneficii. Reîncărcarea lunară permite abonatului să stabilească o încărcare lunară cu beneficii “ForYou 3075”  pentru un singur SIM card preplătit.

Clienţii prepaid au posibilitatea de a reîncărca pentru cât de mulţi utilizatori doresc şi de câte ori doresc, în timp ce abonaţii trebuie să ia în considerare valoarea maximă permisă pentru reîncărcare pentru fiecare dintre ei.

Acest nou serviciu este disponibil prin intermediul unui apel la *100# sau 1234 (apel gratuit) sau cu un apel la *555*6*numărul reîncărcat# (cu excepţia reîncărcării lunare).

Etichete: , , , ,