Google actualizează aplicaţia Gmail pentru Android Honeycomb

Scris de | 5 aprilie, 2012
Google actualizează aplicaţia Gmail pentru Android Honeycomb

Google a anunţat o versiune actualizată a aplicaţiei Gmail pentru tabletele ce dispun de sistemul de operare Android Honeycomb. Noua versiune prezintă caracteristici similare cu Gmail pentru Ice Cream Sandwich.

Aplicaţia Gmail ce se găseşte pe cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android poate fi utilizată acum şi de către cei ce folosesc versiunea anterioară, Honeycomb.

Noua versiune a aplicaţiei Gmail oferă gesturi de „swiping” între conversaţiile noi şi vechi, posibilitatea de a accesa conţinut bazat pe etichete recent utilizate şi o mai bună gestionare a mail-urilor offline, care pot fi stocate acum până la un maxim de 30 de zile.

Update-ul reprezintă primul pas făcut de utilizatorii Honeycomb spre noul sistem de operare Android Ice Cream Sandwich, la care vor fi actualizate tabletele cu platforma Google în viitorul apropiat.

Gmail pentru Android Honeycomb poate fi descărcată acum de pe Google Play, de la adresa: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm

Etichete: , , , , , ,