GTA V ar putea sosi în luna octombrie

Scris de | 10 aprilie, 2012
GTA V ar putea sosi în luna octombrie

Zvonurile privind lansarea noului joc din seria Grand Theft Auto, GTA V, au început să apară deja de ceva vreme, însă acum o informaţie cel puţin interesantă se răspândeşte pe net. Se pare că un tip care declară că a lucrat la animaţia personajelor pentru Rockstar a postat într-un CV online luna octombrie 2012 ca dată de lansare pentru GTA 5.

Ceea ce este şi mai interesant este faptul că după ce vestea despre informaţia din CV-ul lui Alex O’Dwyer a început să facă valuri, CV-ul s-a evaporat. Am putea bănui că cei de la Rockstar au aflat de „reuşita” fostului angajat şi l-au contactat pentru a îndrepta lucrurile. Totuşi toată întâmplarea este departe de a oferi o confirmare oficială pentru GTA V, însă perioada meţionată se poziţionează undeva la mijloc între vara lui 2012, o dată aflată pe buzele unor „experţi” şi primăvara lui 2013, un interval menţionat recent de unii analişti care spuneau că Rockstar ar putea aştepta consola Nintendo Wii U.

Dacă totuşi Grand Theft Auto 5 va fi lansat în octombrie 2012, acesta va avea o concurenţă serioasă, în aceeaşi lună urmând să se lanseze Assassin’s Creed III şi Bioshock Infinite.

 

Etichete: , , , , ,