Vodafone sponsorizează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Scris de | 10 aprilie, 2012
Vodafone sponsorizează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Vodafone România a anunţat că a devenit sponsorul şi partenerul de comunicaţii al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR). în plus, Vodafone va oferi servicii de comunicaţii COSR şi membrilor echipei olimpice a României.

Vodafone Romania devine sponsorul si partenerul de comunicatii al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), cu o sustinere in valoare totala de 175.000 euro, acordata pentru o perioada de un an.

Pe de alta parte, prin acest parteneriat, iubitorii sportului vor fi mai aproape de tehnologie: pe toata perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice, in Casa Romaniei de la Londra va fi amenajat un „Colt Vodafone”, unde vor fi expuse cele mai noi produse si terminale din portofoliu. De asemenea, clientii Vodafone vor avea sansa sa fie mai aproape de sportivii olimpici ai Romaniei, prin initiativele care vor fi desfasurate pe parcursul urmatorului an.

Inaki Berroeta, Presedinte si CEO Vodafone Romania, a declarat: „Suntem foarte onorati sa fim alaturi de COSR si de echipa olimpica si sa sustinem participarea Romaniei la cel mai important eveniment sportiv al anului – Jocurile Olimpice de la Londra. Totodata, ca partener de comunicatii, Vodafone pune la dispozitie serviciile si produsele sale, pentru a facilita comunicarea membrilor COSR si ai echipei olimpice, ajutandu-i sa fie conectati in permanenta cu familiile si apropiatii. Suntem fericiti sa asociem, in acest fel, cea mai performanta retea cu cea mai performanta echipa reprezentativa a Romaniei!”

Etichete: , , ,