Achiziţia serviciului Instagram de către Facebook a fost finalizată în doar două zile

Scris de | 13 aprilie, 2012
Achiziţia serviciului Instagram de către Facebook a fost finalizată în doar două zile

Conform publicaţiei The New York Times, Facebook a finalizat procesul prin care a achiziţionat Instagram în doar 48 de ore de la o conversaţie telefonică pe care au avut-o fondatorii celor două platforme online.

The New York Times a prezentat într-un articol postat pe ediţia online a publicaţiei procesul prin care Facebook a achiziţionat Instagram.

Mark Zuckerberg a reuşit să îl convingă pe Kevin Systrom să îi vândă serviciul Instagram în timpul unei conversaţii telefonice ce a avut loc vineri. În următoarele 48 de ore, cele două companii au finalizat documentele necesare pentru a încheia tranzacţia. La finele zilei de duminică, reprezentanţii Instagram şi Facebook au căzut de acord, şi anunţul a fost făcut în cursul zilei de luni.

Fondatorul reţelei de socializare Facebook a anunţat printr-un post pe pagina acestuia de Facebook că va achiziţiona Instagram pentru suma de un miliard de dolari în acţiuni şi bani gheaţă. Zuckerberg a adăugat faptul că Instagram va rămâne o platformă de sine stătătoare, însă vom vedea o integrare mai bună a Instagram pentru utilizatorii Facebook, astfel încât să beneficieze ambele părţi de tranzacţie.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , , ,