Noul iPad soseşte vineri în Coreea de Sud şi în alte 11 ţări

Scris de | 17 aprilie, 2012
Noul iPad soseşte vineri în Coreea de Sud şi în alte 11 ţări

Cea mai nouă versiune a tabletei emblematice iPad va fi lansată în 20 aprilie în 11 ţări, printre care Croaţia, Venezuela, Guatemala, dar şi Coreea de Sud, ţara de provenienţă a companiei Samsung, rivalul principal al Apple pe piaţa tabletelor şi smartphone-urilor.

Noul iPad va deveni vineri disponibil on-line şi în magazinele partenere Apple din Coreea de Sud, Croaţia, Cipru, Republica Dominicană, Guatemala, El Salvador, Panama, St. Maarten, Uruguay, Venezuela, Malaezia şi Brunei.

Mai mult, vineri, 27 aprilie, noul iPad va fi lansat şi în Columbia, Estonia, India, Israel, Lituania, Letonia, Muntenegru, Africa de Sud şi Thailanda.

Noul iPad are un ecran Retina cu o rezoluţie imensă de 2048×1536. Cea mai nouă versiune a tabletei e echipată cu procesorul A5X cu o placă grafică quad-core, despre care Apple a declarat că e de 4 ori mai performantă decât Tegra 3. De pe lista caracteristicilor amintim o cameră principală cu un senzor de 5 megapixeli capabilă de a înregistra clipuri video în format 1080p, tehnologie 4G LTE şi o autonomie de 10 ore.

Noul iPad poate fi achiziţionat acum în România de pe mai magazine on-line de specialitate.

Etichete: , , , , ,