Halo 4 revine pe Xbox 360 în 6 noiembrie

Scris de | 18 aprilie, 2012
Halo 4 revine pe Xbox 360 în 6 noiembrie

Halo 4 are în sfârşit o dată oficială de lansare – 6 noiembrie 2012. Master Chief revine exclusiv pe consola Xbox 360 într-unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale acestui an, un nou capitol dintr-o saga care va fi explorată în anii ce urmează.

Acţiunea se petrece la patru ani de la evenimentele din Halo 3 când eroul nostru este nevoit să revină în luptă pentru a lupta cu forţe malefice care pun în pericol existenţa galaxiei. Parcă am mai auzit undeva un scenariu similar.

Să sperăm însă că cei de la 343 Industries, producătorii lui Halo 4, vor reuşi să se ridice la nivelul aşteptărilor milioanelor de fani Halo şi vor oferi experienţa explozivă pe care o aşteptăm cu toţii.

Halo 4 va schimba puţin şi reţeta de multiplayer, una dintre noutăţi fiind modul cooperativ Spartan Ops, care le va permite jucătorilor să îşi achiziţioneze arme speciale cu ajutorul unui nou tip de monedă, denumită Spartan Points.

Seria Halo, creată de către Bungie şi preluată acum de 343 Industries, a vândut până acum 40 de milioane de copii la nivel global, iar brandul Halo a înregistrat vânzări totale de 3 mililarde de dolari.

Etichete: , ,