Sennheiser IE 800: Casti pentru o noua dimensiune audio

Scris de | 18 aprilie, 2012
Sennheiser IE 800: Casti pentru o noua dimensiune audio

Sennheiser a fost mereu una dintre companiile care au împins constant inovaţia în domeniul audio, în special pe segmentul căştilor, iar noul model intra auricular IE 800 este exemplul perfect.

Uită de căştile fashion, cu aspect cool şi sunet mediocru şi treci în liga „băieţilor mari”. Sennheiser IE 800 oferă performanţe sonore dezarmante, comparabile cu cele ale unor modele de vârf din industrie – un exemplu este răspunsul în frecvenţă între 5 şi 46,500 Hz.

Pentru a stoarce o reproducere sonoră atât de fidelă dintr-un set de căşti intra auriculare cei de la Sennheiser au fost nevoiţi să creeze un nou tip de difuzoare XWB (Extra Wide Band) cu diametrul de doar 7 mm, capabil să reproducă întreg spectrul auditiv şi chiar mai mult. Aceste performanţe erau posibile până acum doar cu ajutorul mai multor difuzoare operate în paralel.

O altă tehnologie a permis construcţia de incinte duale care absorb energia suplimentară şi elimină rezonanţele cauzate în mod normal de blocarea canalului auditiv .

Alte specificaţii: impedanţă 24 ohmi, THD < 0,06 % (1 kHz, 1V), răspuns în frecvenţă 5 – 46,500 Hz, greutate 8 grame. Compacte şi comode, căştile sunt perfecte pentru a fi folosite în paralele cu un telefon, o tabletă sau un sistem audio mai avansat.

O mică problemă ar fi că Sennheiser IE 800 ar urma să coste în jur de 800 dolari.

Etichete: , , ,