Braven Six Series: Încarcă-ţi telefonul cu ajutorul micilor boxe portabile

Scris de | 19 aprilie, 2012
Braven Six Series: Încarcă-ţi telefonul cu ajutorul micilor boxe portabile

Compania Braven anunţă o nouă serie de boxe portabile care promit să facă echipă perfectă cu smartphone-ul tău. Acestea permit încărcarea unui alt gadget prin USB precum şi cuplarea prin Bluetooth la telefon, pentru a prelua apoi apeluri prin funcţia speakerphone. Boxele sunt compatibile chiar şi cu FaceTime, Skype sau iChat.

Din Six Series fac parte modelele Braven 625s, 600 şi 650, toate având la bază câte două difuzoare de 3 W. Ai chiar şi posibilitatea de a cupla mai multe boxe în serie prin mufele jack de 3.5 mm.

Braven 625s soseşte într-o carcasă solidă, rezistentă la şocuri. Geanta rezistentă la apă care vine odată cu ea precum şi funcţii precum lanterna USB o facă perfectă pentru pasionaţii de călătorii.

Braven 600 este creată din aluminiu, mizând pe un design cât mai atractiv. Boxa este disponibilă în culori precum Moab Red sau Ash Grey, iar autonomia atinge 14 ore de redare constantă.

Braven 650 este modelul de top al seriei, echipat cu tehnologie aptX şi AAC audio pentru o redare audio cât mai fidelă. Autonomia este şi ea superioară, atingând 20 ore.

Preţurile variază între 149 şi 189 dolari.

Etichete: , , ,