Venituri de peste 12 miliarde de dolari pentru Intel în primul trimestru al anului

⇣ Sari la articol

Intel Corporation a anunţat câştigurile financiare înregistrate în primul trimestru al anului. Compania a generat aproximativ 3 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 1 miliard de dolari şi a folosit 1,5 miliarde de dolari pentru a rescumpăra acţiuni.

Cu un venit de 12,9 miliarde de dolari, un venit operaţional de 3,8 miliarde de dolari, un profit net de 2,7 miliarde de dolari şi un profit per acţiune de 0,53 dolari, compania americană continuă şirul de câştiguri mai mult decât satisfăcătoare.

Paul Otellini, Preşedinte şi CEO al Intel, a declarat într-un comunicat de presă : « Primul trimestru a fost un start puternic pentru ceea ce este aşteptat să fie un nou an de creştere pentru Intel. În cel de-al doilea trimestru al anului vom aduce pe piaţă smartphone-uri cu tehnologii Intel, vor fi vândute în volume mari produse bazate pe tehnologia Intel pe 22nm şi va fi accelerat procesul de producţie al celor mai performante servere, toate fiind o bază pentru creşterea din 2012 şi nu numai. »

Articole asemanatoare