Experimentează senzaţii extreme în Motion Simulation TL1(video)

Scris de | 7 mai, 2012
Experimentează senzaţii extreme în Motion Simulation TL1(video)

Dezvoltat în colaborare cu creatorii uneia dintre cele mai rapide maşini din lume, Ariel Atom, simulatorul Motion Simulation TL1 îţi permite să trăieşti senzaţiile extreme ale unui pilot de formula 1 sau de avion de luptă cu ajutorul unui sistem de proiecţie de 180 grade şi a poziţiei ajustabile în cockpit.

Simulatorul proiectează o imagine cu rezoluţia de 7 milioane pixeli (5760 x 1200) pe un ecran curbat, compus din trei panouri, iar un scaun ajustabil ce include un generator de vibraţii oferă o experienţă de pilotaj cât mai apropiată de realitate. Sistemul include şi un pedalier adaptabil la diferitele moduri de simulare – GT, racing etc.

Dacă te-ar tenta să schimbi volanul Logitech sau controlerul PS3 pentru un sistem mai performant, trebuie să te pregăteşti din timp. Motion Simulation TL1 are preţuri ce pornesc de la 11,500 de lire sterline şi ajung la 33,950 pentru modelul full option, ce include trei proiectoare şi un sistem PC extrem de performant.

Pentru a-ţi face o idee mai clară despre experienţa incredibilă pe care o oferă simulatorul TL1, urmăreşte clipul de mai jos:

 

Etichete: , ,