Orange Chase The Ball: Un nou concurs dedicat fanilor UEFA Euro 2012

Scris de | 7 mai, 2012
Orange Chase The Ball: Un nou concurs dedicat fanilor UEFA Euro 2012

Orange a anunţat un nou concurs sub forma unei vânătoare de comori care îi provoacă pe toţi fanii fotbalului din România să caute adidas Tango12 pentru a câştiga bilete la meciul Franţa – Suedia unde aceasta va fi folosită.

Participanţii trebuie să folosească aplicaţia Orange Supporters’ Cup, opţiunea Chase The Ball, şi indiciile date având o singură zi la dispoziţie pentru a descoperi locul în care se ascunde mingea oficială a Campionatului.

Pentru a juca Chase the Ball, fanii trebuie să:

– descarce aplicaţia: după ce aplicaţia Orange Supporters’ Cup a fost instalată pe smartphone, în ziua concursului participanţii vor primi un mesaj prin care sunt anunţaţi că s-a dat startul jocului şi a început căutarea mingii.

– urmarească mingea: cu ajutorul funcţiei de geolocalizare integrate a aplicaţiei, participanţii vor primi indicii în funcţie de distanţa la care se află faţă de mingea ascunsă.

– cunoască localitatea: fiecare indiciu îi aduce pe participanţi din ce în ce mai aproape de locul în care este ascunsă mingea iar harta integrată în aplicaţie le va arăta şi unde se află ceilalţi jucători – prin urmare aceştia îşi pot urmări adversarii în timp ce caută mingea.

– comunice cu prietenii: după ce au găsit mingea, jucătorii trebuie să folosească aplicaţia pentru a încărca o fotografie a lor împreună cu mingea. Pot încărca apoi această fotografie pe reţelele de socializare, împărtăşind momentul lor special EURO 2012TM cu familia, prietenii şi colegii.

Primul joc urban va începe pe 7 mai 2012 în Bucureşti. Mingea care va fi folosită la meciul Franţa – Suedia se va afla apoi pe rând şi în Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca. Câştigătorul din fiecare oraş participant va fi ales prin tragere la sorţi şi acesta va fi recompensat cu două bilete la meciul Franţa – Suedia; premiul include şi transportul plus cazarea pentru două persoane.

Aplicaţia este disponibilă pe opt sisteme de operare mobile printre care iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Bada şi Java, este gratuită şi poate fi descarcata din magazinele de aplicaţii.

Etichete: , , , , , ,