HTC Desire C: Ice Cream Sandwich şi Beats Audio la un preţ accesibil

Scris de | 15 mai, 2012
HTC Desire C: Ice Cream Sandwich şi Beats Audio la un preţ accesibil

Compania taiwaneză HTC a anunţat astăzi lansarea terminalului HTC Desire C pe teritoriul României. Cel mai nou model HTC oferă sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich şi tehnologie Beats Audio la un preţ atractiv din punct de vedere financiar.

Beneficiind de tehnologia Beats Audio, acest smartphone accesibil, permite utilizatorilor să asculte muzica preferată, exact aşa cum a fost creată de artist. HTC Desire C oferă un sunet puternic, cu o calitate similară cu cea dintr-un studio de înregistrări profesionist, experiență făcută posibilă de combinația dintre un hardware superior şi Beats Audio.

Cu o baterie puternică şi oferind acces la mii de aplicaţii, jocuri, muzică şi filme disponibile prin intermediul Google Play, cu HTC Desire C utilizatorii vor fi întotdeauna conectaţi, fie că sunt la serviciu, acasă sau în deplasare.

HTC Desire C este dotat cu un ecran HGVA de  3,5 inchi, o cameră de 5 megapixeli, un spaţiu de stocare de 4GB şi un slot de card MicroSD.

HTC Desire C are integrat HTC Sense 4.0 şi Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) si este disponibil în trei culori: roşu, alb şi negru.

Dispozitivul va putea fi achiziţionat începând cu luna mai 2012. În România, telefonul va fi disponibil prin operatorii Orange si Vodafone, la un preţ recomandat de 200 de Euro.

Etichete: , , , , , ,