Evolio Neura Wi-Fi şi 3G primesc în sfârşit update la Android 4.0

Scris de | 21 mai, 2012
Evolio Neura Wi-Fi şi 3G primesc în sfârşit update la Android 4.0

Aşteptat de ceva vreme de către utilizatorii tabletelor Evolio Neura, update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich este în sfârşit disponibil. Şi nu doar pentru Neura Wi-Fi şi 3G ci şi pentru Evotab 2.

Pentru a instala update-ul Ice Cream Sandwich trebuie să accesezi  adresa: www.evolio.ro/suport, să selectezi  Drivere şi Upgrade-uri iar apoi pachetul Upgrade Android 4.0 ICS pentru modelul tău de tabletă (Neura Wi-Fi, 3G, etc). Descarcă pe PC arhiva RAR şi dezarhivează totul într-ul folder. Aici vei găsi apoi un fişier denumit Tutorial update Evolio în care sunt descrişi paşii următori pentru update.

Ca şi în cazul oricărui proces de acest gen asigură-te că ai bateria încărcată sau conectează alimentatorul. Fă un backup pe PC deoarece vei pierde tot ce aveai instalat/salvat pe tabletă (aplicatii, poze, filme, etc).

O altă atenţionare extrem de importantă este că în această versiune  ALPHA public, camera este nefuncţională, iar conexiunea HDMI este indisponibilă. Cei de la Evolio promit că cele două funcţii  vor fi disponibile în următoarele versiuni de firmware.

 

Etichete: , , , ,