Facebook: Un viitor telefon şi un nou browser?

Scris de | 28 mai, 2012
Facebook: Un viitor telefon şi un nou browser?

Reţeaua de socializare fondată de Mark Zuckerberg are planuri mari. După ce a devenit o companie listată la bursă, ultimele zvonuri relevă detalii interesante legate de o posibilă achiziţie a browser-ului Opera şi un viitor telefon marca Facebook.

Primul zvon în ceea ce priveşte reţeaua de socializare Facebook are legătură cu o posibilă achiziţie a browser-ului Opera. Conform publicaţiei Los Angeles Times, compania norvegiană Opera Software e aparent în discuţii cu Facebook pentru a finaliza tranzacţia. Opera este unul dintre cele mai cunoscute browsere din lume, iar ideea de lansa o versiune marca Facebook nu e deloc greu de înţeles, având în vedere faptul că Google, rivalul direct al companiei lui Mark Zuckerberg, deţine un mare segment din această piaţă.

Pe lângă planurile de a lansa un browser propriu, Facebook lucrează şi la un viitor telefon mobil. Conform The New York Times, mai mulţi reprezentanţi din cadrul companiei au declarat că vor lansa dispozitivul anul viitor.

Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri sunt veridice. Un lucru e sigur, Facebook îşi completează arsenalul în lupta împotriva Google.

Etichete: , , , ,