Noile routere Linksys Smart Wi-Fi, în România prin ELKOTech

Scris de | 29 mai, 2012
Noile routere Linksys Smart Wi-Fi, în România prin ELKOTech

ELKOTech anunţă disponibilitatea în România a celei mai noi linii de routere wireless Cisco, Linksys Smart Wi-Fi. Cele trei noi routere Linksys Smart Wi-Fi oferă o performanţă wireless ridicată şi suport pentru Cisco Connect Cloud, tehnologie care asigură gestionarea cu uşurinţă, oricând şi oriunde, a mai multor reţele de locuinţă.

Noile routere Linksys Smart Wi-Fi (Seria EA: EA4500, EA3500 şi EA2700) dispun de cea mai nouă tehnologie home Wi-Fi, fiind disponibile la mai multe niveluri de preţ şi performanţă. Aceste dispozitive permit gestionarea cu uşurinţă a tuturor elementelor, de la streaming video HD şi gaming cu mai mulţi jucători până la descărcarea unor fişiere de mari dimensiuni, adăugarea unor dispozitive de stocare sau imprimare şi conectarea mai multor dispozitive. Toate aceste capabilităţi wireless iau în considerare faptul că, la nivel global, în 2015 vor exista 15 miliarde de dispozitive în reţea faţă de 7 miliarde în 2010.

Reţelele din locuinţele noastre vor fi nevoite să susţină un număr tot mai mare de dispozitive, lăţimea de bandă necesară pentru funcţionarea tuturor acestor dispozitive, dar şi capacitatea de a adăuga noi dispozitive şi de a le gestiona pe toate cu uşurinţă şi în condiţii de siguranţă.

Inteligenţa software in reţelele de locuinţă devine critică pentru lansarea unei noi generaţii de aplicaţii, destinate să aducă noi experienţe consumatorilor. Noua serie EA Linksys are acum capabilităţi pentru aplicaţii, oferind astfel consumatorului noi experienţe şi soluţii, disponibile oricând şi oriunde, în domenii precum home control, entertainment şi protecţie.

Cisco Connect este un software performant, care îi îndrumă pe consumatori pas cu pas, pentru a-şi seta şi gestiona cu multă uşurinţă home routerele Linksys Seria E şi Seria X. Cisco Connect Express este prima aplicaţie mobilă a companiei care permite gestionarea reţelei din locuinţă de pe smart phone-uri şi tablete, atunci când utilizatorul se află în reţeaua respectivă. Următoarea generaţie de software Cisco Connect, denumită Cisco Connect Cloud, funcţionează cu noile produse Linksys din Seria EA şi îmbunătăţeşte experienţa utilizatorului, oferindu-i oriunde şi oricând acces la mai multe reţele de locuinţă, folosind smartphone-ul, aplicaţiile de pe tabletă sau browser-ul de Internet.

Utilizatorii pot să le ofere oaspeţilor acces la Internet, să seteze parametrii de control parental şi să îşi adauge dispozitive în reţea, oriunde s-ar afla şi oricând doresc acest lucru, prin intermediul site-ului Cisco Connect Cloud, foarte uşor de utilizat şi protejat de o parolă. Noile aplicaţii de la Cisco şi partenerii săi vor oferi noi capabilităţi dispozitivelor conectate, astfel încât consumatorii să poată beneficia de experienţe îmbunătăţite de folosire a reţelelor din locuinţe – acum şi încă mulţi ani de acum înainte.

La ora actuală, Cisco colaborează cu Whirlpool şi alte peste 20 de companii de top, dezvoltatori de aplicaţii şi furnizori de servicii, care consideră că reţelele din locuinţele utilizatorilor reprezintă o nouă frontieră în furnizarea de soluţii inovatoare pentru consumatori.

Etichete: , , ,