S-a deschis primul magazin Sony Center din Iaşi

Scris de | 31 mai, 2012
S-a deschis primul magazin Sony Center din Iaşi

Sony a anunţat astăzi deschiderea primului magazin Sony Center din Iaşi. Noul magazin se află în incinta centrului comercial Palas şi reprezintă o investiţie totală de 150.000 euro.

Clienţii Sony Center din Iaşi vor beneficia, în prima săptămână de la deschidere, de reduceri de 10% la noile modele Sony şi de 5% la modelele din gama VAIO. În aceeaşi perioadă, modelul VAIO Z21 va fi inclus într-un pachet special cu o consolă Sony PlayStation 3 cu două controllere şi un joc cadou. „Până la sfârşitul acestui an, estimăm vânzări în valoare de peste 400.000 de euro”, a precizat Nicolae Dumitrescu.

Sony Center Iaşi păstrează, pe o suprafaţă de 90 de metri pătraţi, designul avangardist specific tuturor magazinelor Sony din Europa, ce permite interacţiunea directă a vizitatorilor cu toate produsele expuse. O echipă alcătuită din patru consultanţi Sony va ajuta clienţii să aleagă dispozitivul potrivit şi le va oferi sfaturi şi informaţii în legătură cu utilizarea produselor Sony sau referitoare la cele mai recente lansări.

În Sony Center Iaşi, vizitatorii vor putea alege din aproximativ 500 de produse marca Sony: notebook-urile VAIO, televizoarele LED BRAVIA, aparatele foto DSLR Alpha sau compacte Cyber-shot, camerele video Handycam, dar şi accesoriile colorate foto şi video.

Etichete: , , , ,