Asus a lansat la Computex noua gamă de produse Transformer

Scris de | 6 iunie, 2012
Asus a lansat la Computex noua gamă de produse Transformer

Compania taiwaneză Asus a anunţat în cadrul evenimentului Computex 2012 noua serie de dispozitive Transformer. Tabletele Asus Tablet 810 şi 600, precum şi calculatorul Transformer AiO, dispun de caracteristici de ultimă oră şi de cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows 8.

Asus Tablet 810 beneficiază de cea mai nouă generaţie de procesoare Intel Atom, 2GB memorie RAM și 64GB memorie eMMC pentru stocare. Experiența oferită de Windows 8 o recomandă atât uzului personal, cât și celui profesional. Caracteristica cheie a noului 810 este dock-ul mobil ce transformă instant tableta într-un ultraportabil compact, completat de o tastatură QWERTY, pad, două porturi USB și o baterie secundară pentru o autonomie extinsă.

Ecranul de 11.6”, cu rezoluția 1366 x 768 utilizează tehnologia Super IPS+ pentru a oferi o claritate vizuală superioară, atât în interior, cât și afară. Suprafața tactilă, ce acceptă 10 atingeri, este completată de un creion electronic Wacom pentru o experiență de scris cât mai naturală.

Asus Tablet 600 dispune de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 și un procesor grafic cu 12 nuclee pentru performanțe excepționale alături de 2GB memorie RAM și 32GB memorie eMMC pentru stocarea datelor utilizatorului. Utilizatorii cu iubesc divertismentul digital vor descoperi în modelul 600 un partener perfect. Asus Tablet 600 are același design inovativ ca 810 și este livrat cu propriul dock ce oferă o tastatură QWERTY, pad, port USB și o baterie secundară.

Parţial tabletă, parţial All-in-One PC, Transformer AiO este un dispozitiv inovativ care poate comuta între cele două moduri de lucru, fiind caracterizat de două sisteme de operare ce oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă între Windows și Android în funcție de situație. Proiectat să lucreze cu Windows 8, Transformer AiO dispune de ecran LED tactil cu diagonala de 18.4”, ce acceptă 10 atingeri. Design-ul compact și versatil permite ajustarea înălțimii și a înclinării. Transformer AiO încorporează tehnologia audio ASUS SonicMaster.

Ecranul poate fi înlăturat cu ușurință din baza sa pentru a deveni un display wireless al PC-ului AiO, extinzând raza de lucru și permitând utilizatorilor să-și continue lucrul oriunde în casă. Același display wireless poate fi convertit într-o tabletă de 18.4” pentru acasă prin apăsarea unui buton. Adițional, utilizatorii pot accesa datele instant cu ajutorul sistemului de operare Android, fără a porni calculatorul.

Etichete: , , , , , ,