E-Boda Impresspeed IPS Supreme X100: Ecran IPS, Android 4.0, procesor de 1.2 GHz

⇣ Sari la articol

E-Boda a lansat de curând pe piaţa locală tableta Impresspeed IPS Supreme X100, un model cu display IPS de 9.7 inchi, sistem de operare Android 4.0, procesor de 1.2 GHz şi 16 GB memorie, care oferă un raport calitate preţ extrem de bun.

Unul dintre punctele forte ale modelului Impresspeed X100 este ecranul capacitiv bazat pe tehnologia IPS, ce oferă o acurateţe mai bună a culorilor şi unghiuri de vizibilitate extinse. Displayul are rezoluţia de 1024 x 768 pixeli şi recunoaştere pentru până la 10 puncte.

Tableta e-Boda are o memorie internă de 8 GB, completată cu încă 8 GB care vin pe un card microSD deja instalat, existând posibilitatea de a adăuga până la 64 GB de memorie conectând simultan atât un card de memorie microSD cât şi un stick de memorie USB.

Pe partea de procesare regăsim un procesor la 1.2 GHz completat de un chip grafic MALI 400, iar lista de conexiuni curpinde Wi-Fi 802.11 b/g/n, HDMI şi USB.

IPS Supreme X100 oferă şi două camere, una frontală VGA şi una principală de 2 megapixeli, o carcasă compactă, cu o greutate de 600 de grame şi spate din aluminiu şi o baterie ce oferă până la 6 ore autonomie.

Tableta E-Boda Impresspeed IPS Supreme X100 este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro şi începând cu jumătatea lunii iunie va putea fi găsită și în rețelele de magazine Altex, Domo, Flanco și eMAG, la preţul recomandat de 999 RON.