Android 4.1 Jelly Bean soseşte luna viitoare

Scris de | 27 iunie, 2012
Android 4.1 Jelly Bean soseşte luna viitoare

Hugo Barra a anunţat astăzi în cadrul evenimentului Google I/O de la San Francisco cea mai nouă versiune a sistemului de operare dezvoltat de compania americană. Android 4.1 Jelly Bean reprezintă o actualizare importantă în termeni de rapiditate şi caracteristici faţă de Ice Cream Sandwich.

Google a prezentat în urmă cu câteva minute cel mai nou „desert” din familia sistemului de operare Android. Hugo Barra a anunţat la evenimentul din San Francisco – trimis în direct prin streaming pe Youtube – versiunea actualizată, denumită 4.1 Jelly Bean, ce dispune de caracteristici extrem de atractive pentru fanii Google.

În Android 4.1 Jelly Bean găsim Project Butter, ce îmbunătăţeşte experienţa de navigare prin meniurile platformei, un nou ecran de pornire, cu widget-uri ce se redimensionează în funcţie de spaţiul pe care îl permite display-ul, o aplicaţie de cameră ce accentuează galeria de fotografii printr-un sistem ce oferă utilizatorului posibilitatea de a accesa cele mai noi poze realizate şi de a trimite poze şi clip-uri video prin Google Beam, cu ajutorul tehnologiei NFC, şi multe altele.

Android 4.1 Jelly Bean va sosi prin actualizare over-the-air pe dispozitivele Nexus, Nexus S şi tabletele Motorola Xoom la mijlocul lunii iulie.

Etichete: , , , , ,