Sony Vaio Seria E11: Ultra-portabil de 11 inchi

Scris de | 2 iulie, 2012
Sony Vaio Seria E11: Ultra-portabil de 11 inchi

Sony a anunţat lansarea unui nou dispozitiv din gama Vaio Seria E. Laptop-ul cu ecran de 11 inchi dispune de acelaşi design “împăturit”, pliat precum un plic, de care beneficiază şi seriile E14P, E15 şi E17.

Cu un display de 29,4cm (11 inchi), notebook-ul reprezintă alegerea potrivită pentru studenţi, pasionaţii reţelelor de socializare şi a celor care îşi doresc mobilitatea, fără a sacrifica performanţele notebook-ului.

Uşor de transportat, datorită design-ului compact şi portabil, seria E11 este concepută pentru a oferi posibilităţi nelimitate de divertisment. Experienţa multimedia este susţinută de procesorul AMD Dual-Core E2 APU, alături de unitatea de procesare grafică AMD Radeon HD 7340.

Seria Vaio E11 oferă opţiuni multiple de conectare, precum portul USB 3.0, Bluetooth 4.0 şi ieşirea HDMI. Noul model Vaio devine cu uşurinţă încărcătorul portabil al smartphone-ului tău. Trebuie doar să conectezi telefonul mobil prin intermediul USB-ului, chiar şi atunci când notebook-ul nu este pornit sau se află în modul sleep.

Noile notebook-uri Sony Vaio Seria E11 sunt disponibile în culorile alb, negru şi roz.

Etichete: , , ,