Vodafone oferă internet pe mobil cu viteze de până la 43,2 Mbps

Scris de | 9 iulie, 2012
Vodafone oferă internet pe mobil cu viteze de până la 43,2 Mbps

Vodafone România a anunţat că incepand de astazi abonamentele Internet Nelimitat Extra şi Profesional oferă utilizatorilor o viteză de download de până la 43,2 Mbps şi o viteză de upload de până la 5,76 Mbps, disponibilă, în primă fază, în Bucureşti, Constanţa şi Mamaia.

Mai mult, acoperirea HSPA+ ce permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps s-a extins la 30 de orase, incluzand, in prezent, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cernavoda, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Fetesti, Fundulea, Galati, Giurgiu, Iasi, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Satu Mare, Sacele, Sibiu, Slobozia, Targu Mures, Techirghiol si Timisoara.

Promotional, utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc, de acum, doua luni de abonament gratuit, pentru fiecare contract Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional nou sau prelungit, pana la 31 iulie.

Utilizatorii pot opta pentru pachetul Standard, cu un tarif de 9 Euro/luna (TVA inclus), ce ofera un trafic initial de Internet mobil de 2GB. De asemenea, abonamentul Plus, de 12 Euro/luna (TVA inclus), ofera trafic inclus de 4GB, iar utilizatorii cu nevoi extinse de navigare online primesc de acum 6GB, la abonamentul Extra, in valoare de 14 Euro/luna (TVA inclus).

Mai mult, de acum, Vodafone ofera utilizatorilor si pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic initial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un modem ce permite, in cazul pachetelor Extra si Profesional, viteze de pana la 43,2 Mbps.

Clientii ce opteaza pentru versiunile Plus, Extra sau Profesional, primesc de asemenea, gratuit, optiunea Internet Premium, ce ofera acces la servicii tip VoIP.

De asemenea, utilizatorii serviciilor de voce mobila ce incheie sau reinnoiesc abonamente de voce, ce incep de la Mega 8 beneficiaza de o reducere de 2,08 Euro din pretul lunar al abonamentelor Internet Nelimitat, pentru fiecare contract nou incheiat, pe toata durata abonamentului.

Etichete: , , ,