Kingston Digital promovează SSD-urile printr-o campanie de marketing

Scris de | 10 iulie, 2012
Kingston Digital promovează SSD-urile printr-o campanie de marketing

Kingston Digital a anunţat lansarea campaniei de marketing „Dedicaţi Performaţei”, cu scopul de a educa consumatorii cu privire la beneficiile tehnologiei SSD în cadrul aplicaţiilor zilnice.

Kingston, alături de partenerii locali din canalul de distribuţie IT, se va concentra pe evidenţierea SSD-urilor ca fiind componente necesare creşterii semnificative a performanţei calculatorului personal.

Partenerii selectaţi din fiecare regiune vor avea o colaborare strânsă cu reprezentanţii din canalul de distribuţie IT Kingston pentru a crea o multitudine de instrumente şi informaţii specifice pentru a ajuta la demistificarea şi informarea consumatorilor cu privire la gama de SSD-uri Kingston Technology. Toţi partenerii vor avea acces la instrumente online şi materiale de campanie, precum şi la promoţii de preţ pentru a impulsiona vânzările.

Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, a anunţat într-un comunicat de presă: „Fiabilitatea este punctul principal al strategiei de produs, iar compania Kingston este dedicată depăşirii standardul impus de industrie când vine vorba de detaliu, calitatea produsului şi fiabilitatea produsului. Practic, SSD-urile Kingston sunt “Dedicaţi Performanţei.”

Campania „Dedicaţi performanţei” va fi susţinută de o serie de promoţii de preţ şi de valoare adăugată, precum şi de campanii integrate în social media menite să crească business-ul dar şi interesul către partenerii din canalul de distribuţie IT.

Etichete: , , , ,