Samsung Seria 9: Monitor de 27 inchi cu rezoluţie quad high-definition

Scris de | 10 iulie, 2012
Samsung Seria 9: Monitor de 27 inchi cu rezoluţie quad high-definition

Samsung a anunţat astăzi disponibilitatea noilor monitoare Seria 9 ce dispun de o rezoluţie quad high-definition de 2560×1440 şi de tehnologia proprie Samsung – Natural Color Expert, ce asigură afişarea unor culori cu adevărat realiste si posibilitatea calibrării de culoare cu ajutorul unui calibrator profesional.

Monitorul Seria 9 permite utilizatorilor să gestioneze aplicaţiile de editare într-o maineră mai confortabilă, datorită rezoluţiei remarcabile. Monitorul are o rezoluţie QHD (quad high-definition), de 2560×1440, de patru ori mai mare decât cea a monitoarelor HD convenţionale, oferind posibilitatea de a vizualiza imaginile în cele mai mici detalii. În acelaşi timp, tehnologia exclusivă Samsung Plane Line Switching (PLS) permite reproducerea exactă a culorilor, care pot fi văzute cu aceeaşi claritate şi la unghiuri largi orizontale sau verticale.

Monitoarele Samsung din Seria 9 încorporează o tehnologie inovatoare numită Natural Color Expert, ce oferă ecranului o performanţă remarcabilă si posibilitatea de calibrare cu ajutorul unui calibrator profesional.

Poziţia ecranului poate fi ajustată, având o rază de 10 cm de mişcare verticală şi o funcţie de înclinare care permite utilizatorilor să îl poziţioneze pentru maximum de confort vizual. În acelaşi timp, standul de aluminiu rotund încorporează porturile I/O şi un hub USB, pentru un aspect mai ordonat al mediului de lucru. Monitorul suportă conexiuni video DisplayPort, Dual Link-DVI şi HDMI şi dispune de difuzoare stereo de 7W integrate.

Noul monitor Seria 9 de 27 inchi (S27B970) va fi disponibil în România începând cu luna iulie, la un preţ recomandat de 3700 lei.

Etichete: , , , ,