Peste 2 milioane de fani au descărcat aplicaţia UEFA Euro 2012 de la Orange

Scris de | 12 iulie, 2012
Peste 2 milioane de fani au descărcat aplicaţia UEFA Euro 2012 de la Orange

Orange România a anunţat bilanţul activităţilor utilizatorilor serviciilor dedicate turneului final de fotbal UEFA Euro 2012. Aplicaţia oficială UEFA Euro 2012, realizată de către operatorul de telefonie mobilă, a fost descărcată de peste 2 milioane de utilizatori.

Orange a contribuit la realizarea UEFA Euro 2012 în calitate de partener exclusiv de telecomunicaţii în Polonia asigurând totul de la soluţii informatice pe stadion la reţelele de care au beneficiat partenerii de difuzare ai UEFA. Orange a transmis în direct fiecare meci difuzat pe întreaga durată a turneului Euro 2012transferând în total 4 miliarde MB de date din Polonia şi Ucraina la viteze de 130 GB pe secundă, printr-o reţea dedicată, cu o lungime de 6,000 km.

Aplicaţia oficială pentru mobil UEFA Euro 2012 de la Orange a fost descărcată de peste 2,3 milioane de fani din 11 ţări europene în care este prezent Orange şi a fost considerată aplicaţia sportivă numărul 1 în Franţa, Marea Britanie şi Spania – peste 400,000 de utilizatori fiind zilnic la curent cu tot ce se întâmplă la campionat prin intermediul aplicaţiei.

Concursul Supporters’ Cup derulat pe teritoriul Europei a atras 23,500 de concurenţi care au accesat pagina web de aproape 800,000 de ori – fiecare utilizator petrecând în medie şapte minute pe pagina web în momentele de vârf. Echipele câştigătoare au primit numeroase premii, printre care şi excursii la meciurile de deschidere şi din finală. Echipa Leii neîmblânziţi, formată din 11 români – toţi studenţi sau absolvenţi în cadrul ASE, a câştigat premiul întâi ce consta într-o excursie VIP cu autobuzul la finala UEFA EURO 2012TM şi bilete la meci oferite de Orange.

Orange a construit reţele pentru transmisiile programelor, a dezvoltat aplicaţia oficială UEFA Euro 2012 în parteneriat cu UEFA şi a organizat concursuri online.

Etichete: , , , ,