Asigură-ţi GPS-ul Mio pentru furt sau daune

Scris de | 17 iulie, 2012
Asigură-ţi GPS-ul Mio pentru furt sau daune

Furtul dispozitivelor electronice din autovehicule este o problemă reală, iar cei de la Mio Tehnology încearcă să ofere o soluţie interesantă, sub forma unei poliţe de asigurare.

Cu ajutorul acesteia utilizatorii îşi pot asigura dispozitivele GPS în caz de furt, tâlhărie, deteriorare produsă de incendiu, inundaţii, calamităţi naturale, erori de utilizare neacoperite de garanţia produsului.

Noul serviciu de asigurare este disponibil gratuit pentru orice produs Mio cu harta Full Europe cumpărat până la data de 30 septembrie 2012 şi înscris pe site-ul www.miopromo.ro.

„Sub aspectul beneficiilor, acest serviciu este asemănător asigurărilor Casco, fără a implica însă şi costurile aferente. Am dezvoltat acest serviciu de asigurare suplimentară a dispozitivelor de navigaţie Mio împreună cu partenerul nostru de distribuţie Arobs Transilvania Software si asiguratorul Gras Savoye special pentru clienţii din România”, a declarat Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Practic, prin acest serviciu, dispozitivele GPS sunt asigurate atât pentru furt cât şi pentru daune provocate de dezastre naturale sau de manipularea defectuoasă a produsului care nu e acoperită de garanţia oferită de producătorul Mio.

Orice dispozitiv Mio cumpărat până la data de 30 septembrie 2012, de persoane fizice sau juridice, beneficiază de asigurarea gratuită pentru o perioadă de 12 luni calendaristice de la data achiziţionării. Activarea serviciului se face înregistrând datele utilizatorului, numărul bonului sau al facturii şi seria produsului pe site-ul Mio.

Etichete: , , ,