Noul iPad, disponibil la Orange din 27 iulie

Scris de | 24 iulie, 2012
Noul iPad, disponibil la Orange din 27 iulie

Orange România a anunţat astăzi că va oferi la finele lunii curente Noul iPad cu Wi-Fi +3G. Tableta Apple va putea fi achiziţionată alături de o serie de pachete de date care vor permite clienţilor să se conecteze la internet cu viteze de până la 43,2 Mbps.

Pavel Căruntu, Product Manager Devices Orange România, a declarat într-un comunicat de presă: „Suntem încântaţi să oferim Noul iPad în România. Vom propune clienţilor Orange mai multe oferte avantajoase care le vor permite să utilizeze conexiunea noastră de mare viteză şi să beneficieze din plin de caracteristicile inovatoare ale noului iPad.”

A treia generaţie a tabletei iPad defineşte o nouă categorie de dispozitive mobile ce dispune de un nou ecran uimitor Retina Display, un nou procesor Apple A5X cu grafică quad-core şi cameră iSight de 5 MP cu tehnologie avansată ce permite captarea unor fotografii uimitoare şi înregistrări video la rezoluţie HD 1080p.

Noul iPad va putea fi achiziţionat din magazinele Orange începând cu 27 iulie. Pentru mai multe detalii despre preţuri şi disponibilitate, accesaţi acum: www.orange.ro/iPad

Etichete: , , , , ,