Jocurile Olimpice: Top aplicaţii care te ţin la curent cu mega evenimentul de la Londra

Scris de | 27 iulie, 2012
Jocurile Olimpice: Top aplicaţii care te ţin la curent cu mega evenimentul de la Londra

Au mai rămas circa 10 ore până la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Londra, unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, ce va fi urmărit de miliarde de oameni de pe întreg globul. Dacă vrei să fii la curent cu rezultatele echipelor naţionale sau ale atleţilor favoriţi poţi folosi o serie de aplicaţii extrem de bine realizate, disponibile pentru telefoane şi tablete cu iOS, Android şi Windows Phone.

London 2012 Results

Aplicaţia oficială a Jocurilor Olimpice este disponibilă gratuit pentru dispozitive cu sistem de operare iOS, Android sau Windows Phone şi oferă cele mai proaspete ştiri, programe şi rezultate din cadrul JO 2012, ce se desfăşoară între 27 iulie şi 12 august.

Pe lângă prezentarea grafică deosebită aplicaţia îţi prezintă update-urile live, calendarul sportiv, detaliile despre porturi, tabelele cu medalii şi profilele sportivilor, precum şi o funcţie cu ajutorul căreia poţi urmări performanţele unui anumit stat.

Organizatorii mai oferă o altă aplicaţie oficială, de data aceasta pentru iOS, Android şi Blackberry, denumită Join In, practic o unealtă de planificare pentru JO.

Reuters Olympics London 2012

Încercând să ne limităm la aplicaţiile premium (magazinele de aplicaţii sunt pline cu programe pe tema Jocurilor Olimpice), merită să menţionăm şi aplicaţia celor de la Reuters, care promite să îţi ofere cele mai impresionante fotografii din cadrul evenimentului. Imaginile sunt surprinse de fotografii profesionişti ai agenţiei de ştiri şi vor fi redate treptat într-un sistem de tip Timeline. Nu lipsesc nici datele despre program şi medalii. Fotografiile pot fi de asemenea share-uite cu prietenii pe Facebook sau Twitter.

Aplicaţia este gratuită în App Store.

Samsung: Take Part 2012

Samsung, partenerul wireless oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra îţi oferă posibilitatea să iei parte la evenimente direct de pe dispozitivul tău cu Android. Aplicaţia gratuită îţi oferă pe lângă ultimele ştiri despre sportivi şi despre Marea Britanie şi o serie de jocuri 3D care arată excelent, bazate pe probe clasice precum 100 m sprint, 100 m înot sau 110 m garduri. Poţi de asemenea să exersezi trasul cu arcul sau loviturile de la 11m şi să concurezi împreună cu prietenii din reţelele sociale.

Nu lipsesc nici tururi 3D la 360 de grade ale impresionantelor arene olimpice.

Samsung: Take Part 2012 este disponibilă gratuit în Google Play.

 

 

Etichete: , , , , , ,