Star Wars The Old Republic devine gratuit din toamnă

Scris de | 1 august, 2012
Star Wars The Old Republic devine gratuit din toamnă

Star Wars The Old Republic, MMORPG-ul lansat de BioWare în decembrie 2011, trece într-o nouă etapă, oferind opţiunea de a juca gratuit din această toamnă. Utilizatorii vor putea opta pentru o versiune gratuită  a jocului, acesta fiind disponibil până acum doar pe baza unui abonament lunar de 12.99 euro.

Mişcarea vine în mare măsură pe fondul scăderii numărului de abonamente la SWTOR sub cifra de 1 milion. Potrivit însă lui Matthew Bromberg, BioWare Austin General Manager, producătorii încearcă să introducă un număr cât mai mare de jucători în sistemul de bază al jocului, urmând ca cei care doresc mai mult să fie dispuşi să plătească.

Practic cei care preferă să rămână abonaţi vor fi răsplătiţi pentru fidelitate cu un număr de credite cu ajutorul cărora îşi pot customiza personajul sau pot accesa noile misiuni şi arene, care vor fi updatate mult mai des.

Parte a acestei strategii este şi disponibilitatea jocului Star Wars The Old Republic la preţul de 14.99 dolari din august, cu o lună de abonament inclusă.

Etichete: , , , ,